[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un candidat independent nu a strâns numărul necesar de semnături. Iată pe cine va susține!
29 Septembrie

Candidatul independent la funcția de Președinte al R. Moldova, Vadim Brînzan, a anunțat că nu a strâns numărul necesar de semnături, dar va continua să participe activ în procesul de consolidare a țării, transmite CURENTUL.

Vadim Brînzan a mulțumit oamenilor care au semnat pentru candidatura lui și grupului său de inițiativă pentru încrederea acordată.

„Am atras mai demult atenția că legislația în vigoare este una anticonstituțională și antidemocratică. Mulțumesc oamenilor care au semnat pentru mine și grupului meu de inițiativă pentru încredere. Noi am încercat să strângem aceste semnături, chiar dacă legea nu-i de partea noastră. Chiar dacă nu am strâns numărul necesar de semnături, am decis să mă implic activ în procesul de consolidare a țării”, a spus Vadim Brînzan.

De asemenea, Vadim Brînzan a spus că va susține în continuare candidatul unic din partea PPDA și PAS. „Sper că Maia Sandu și Andrei Năstase vor găsi limbă comună și vom avea un candidat unic. Voi susține acel candidat unic, oricare nu ar fi, și cred că toți ar trebui să facem acest lucru”, a spus Vadim Brînzan.

Grupul de inițiativă al candidatului Vadim Brînzan a colectat în jur de 5 mii de semnături.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților