[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat va sta 2 ani și 6 luni în închisoare pentru agresarea fizică și psihică a trei persoane
18 Decembrie

Procuratura Generală anunță obținerea în instanța de judecată a condamnării la 2 ani și 6 luni cu închisoarea a unui locuitor din Pererâta-Briceni, care a agresat fizic și psihic trei persoane din familie, chiar dacă autoritățile i-au interzis să se apropie de locuința lor timp de trei luni, transmite CURENTUL.

Agresorul, cu vârsta de 23 de ani, originar din satul Balasinești al aceluiași raion, a fost obligat să părăsească locuința pentru această perioadă în luna mai, pentru comportament periculos manifestat față de membrii familiei. – Acesta concubina cu o femeie din acea localitate, care locuia cu fiica de 8 ani și cu mama acesteia. Însă, la nici două luni acesta a încălcat interdicția și a sosit acasă, unde le-a agresat pe cele trei victime, după ce a consumat inițial băuturi alcoolice.

După expirarea celor trei luni în care era obligat să nu se apropie de casă, acesta a venit pentru o discuție de împăcare, însă în stare de ebrietate. Discuția s-a transformat într-un conflict cu concubina, care a trebuit să se refugieze la vecini. Însă, când tânărul a intrat în casă, acolo se afla copila concubinei, care deși era cu dizabilități – nu poate vorbi sau merge – acesta a lovit-o multiplu și i-a cauzat comoție cerebrală, fracturarea mandibulei, dar și alte traume pe față și corp.

Aceștia locuiau împreună de doi ani, însă certurile ocazionale erau agravate de deprinderea acestuia să consume alcool și agresiunea fizică la care femeia era supusă. După comiterea acestor infracțiuni, la demersul procurorilor, tânărul a fost plasat în arest, iar apoi condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 2 ani și 6 luni.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților