[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat riscă până la 4 ani închisoare pentru furt din locuință
4 Iulie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, originar din UTA Găgăuzia, anterior judecat, a fost reținut pentru 72 de ore de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt din locuință, transmite CURENTUL.

Polițiștii au fost alertați de către propritarul locuinței, un bărbat în vârstă de 31 ani, care a comunicat că pe parcursul lunilor mai-iunie, i-au dispărut bani în sumă de 103 695 lei, care erau predestinați lucrărilor de construcție a locuinței. În acest context în locuința bărbatului au fost instalate camere de supraveghere.

Ulterior în urma investigațiilor demarate de polițiști s-a stabilit că banii din locuință erau sustrași de către un muncitor care era angajat pentru efectuarea lucrărilor de construcție.

La moment polițiștii au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția bărbatului, totodată fiind ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților