[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat – reținut de polițiști. A amenințat o femeie cu cuțitul și i-a cerut bani
1 August

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate de către ofiţerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Ciocana, a fost reţinut un bărbat de 30 ani, originar din r-nul Călărași care a comis o tâlhărie în sectorul Ciocana, transmite CURENTUL.

Infracțiunea a avut loc pe data de 8 iulie, polițiștii fiind alertați de o doamnă, în vârstă de 31 de ani, angajată unei companii de creditare, care a comunicat că a fost amenințată cu un cuțit de către un individ, fiindu-i solicitați bani. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și ofițerii de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de forțele de ordine a fost identificat și reținut suspectul. Ulterior la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziție autorizată, unde a fost depistat un aparat artizanal destinat consumului de droguri, și substanțe stupefiante, care au fost sigilate conform procedurii și expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare, pentru efectuarea expertizelor.

Este de menționat că individul anterior a mai fost judecat pentru un șir de infracțiuni și la moment se afla în căutare de către Inspectoratul de Poliție a r-nului Călărași și IP Ciocana.

Actualmente individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru infracțiunea de „tâlhărie” care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pentru un termen de la 8 la 10 ani.

Cristina Parfeni

foto-01.

Inapoi la arhiva noutaților