[ X ]
[ X ]
Un bărbat găsit în stare inconștientă în stradă. Poliția a reținut tânărul care l-a lovit
28 Ianuarie

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din r. Leova, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui huliganism și o vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, transmite CURENTUL.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani a fost alertat pe data de 25 ianuarie, de către un trecător, comunicând că pe str. Ceucari, un bărbat s-ar fi aflat la sol în stare inconștientă. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, totodată fiind solicitat și un echipaj medical. La locul faptei, în urma unui șir de măsuri întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, a fost stabilită identitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a capitalei, fiind preluat de medici în stare gravă.

Totodată în urma cercetărilor, în preajmă au fost depistate camere de supraveghere iar imaginile au fost ridicate de polițiști. În acest context, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat și reținut făptașul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla pe str. Ceucari, împreună cu fratele său, între el și victimă s-a iscat un conflict, iar ulterior a lovit victima în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. Tânărul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Cristina Parfeni

foto-28.01.2020

Inapoi la arhiva noutaților