[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat din Capitală – reținut de polițiști. Avea 21 pachețele cu droguri
29 Martie

Ofițerii de investigații a sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pe 27 martie au reținut un individ de 25 de ani, originar din capitală. Acesta prezenta un comportament suspect și a fost stopat de polițiști pe str. Malina Mare, transmite CURENTUL.

Asupra acestuia au fost depistate 21 de pachețele de tip zip-lock cu o masă solida de culoare albă cu miros specific, camuflate cu banda adezivă de culoare albastră care urmau a fi depozitate in ascunzișuri ulterior. Schema de vânzare a drogurilor era organizată prin intermediul aplicațiilor telefonice.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul comercializării pe piața neagră, valoarea drogurilor confiscate a fost estimată la 25 000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru furturi. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Bărbatul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore, conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților