[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat de origine turcă este suspectat de tentativă de omor
7 August

Un bărbat, cu vârsta de 32 de ani, de origine turcă, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind suspectat de tentativă de omor, transmite CURENTUL.

În noaptea de 05 august, polițiștii au fost alertați de către o tânără precum că pe str. N. Zelinski, se află un tânăr agresat și însângerat. La fața locului polițiștii au stabilit identitatea tânărului de 28 de ani de origine turcă, căruia i-au fost cauzate leziuni corporale, fiind solicitată o ambulanță pentru acordarea ajutorului medical.

Urmare a măsurilor de investigație și urmărire penală efectuate la locul faptei, s-a stabilit că victima se cunoaștea cu agresorul, iar în urma consumului de băuturi acoolice între ei s-au iscat divergențe care au degenerat în conflict. Ulterior suspectul a deteriorat o sticlă, cu fragmentul rămas în mâna i-a aplicat victimei câteva lovituri în regiunea hemitoracelui sting, astfel cauzându-i o plagă tăiată-înțepată penetrantă. Victima a fost preluată de către medici și transportată la spital pentru îngrujiri medicale. Iar suspectul a fugit de la locul comiterii infracțiunii.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut la domiciliul unde la moment închiriază și a fost escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție mun. Chișinău și este cercetat penal pentru tentativă de omor. Conform legislației în vigoare acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților