[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat de 63 de ani din Capitală a adus pagube materiale „Moldtelecom” de circa 19 mii lei
6 Aprilie

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 63 de ani, a fost identificat și reținut de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru că ar fi furat de mai multe ori cablu de comunicații de pe str. Calea Ieșilor, transmite CURENTUL.

Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare și confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false.

Polițiștii au stabilit complicitatea bărbatului în cel puțin 4 cazuri de furt de cablu. În cadrul audierilor bănuitul a recunoscut că a sustras cablu de comunicații, pe care ulterior îl realiza la punctele de colectare a metalelor din cauză că conţinea cupru.

Acesta a sustras aproximativ 500 km de cablu iar pagubele materiale aduse S.A „Moldtelecom” au fost estimate la aproximativ 19 000 lei.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, faptă care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 până la 67 500 lei sau închisoare de până la 4 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților