[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un bărbat a jefuit un șantier de construcție din Stăuceni. Oamenii legii i-au dat de urmă
19 Aprilie

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, locuitor a comunei Stăuceni, în urma măsurilor speciale de investigații, a fost reținut de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt de pe un șantier de construcție din comuna Stăuceni, transmite CURENTUL.

Cazul a avut loc în luna februarie curent, când polițiștii au fost alertați de reprezentanții șantierului de construcție comunicând că au fost sustrase mai multe instrumente de construcție.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt.

Astfel, la data de 18 aprilie, forțele de ordine au efectuat percheziție autorizată la domiciliul acestuia în comuna Stăuceni. Ulterior în urma percheziţiei forţele de ordine au depistat: o armă de foc, 36 cartușe de automat Kalașnikov AK-47, 6 telefoane mobile, 5 portmoneie,cartele SIM, un cuțit și un notebook “ASUS”, care erau deținute ilegal. Bărbatul fiind condus la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. Întrebat despre bunurilor depistate acesta nu a putut comunica polițiștilor proveniența acestora. Armele și munițiile au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei balistice. Totodată polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a ajuns în posesia acestora.

În dependență de rezultatele expetizelor bărbatul urmează a fi atras la răspundere conform legislației penale în vigoare.

Reiterăm, persoana care predă de bună voie arma de foc sau muniţiile pe care le deţine, fără autorizaţia corespunzătoare, este eliberată de răspunderea penală.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților