[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un automobil s-a tamponat cu o locomotivă. Șoferul a decedat pe loc
2 Martie

Sâmbătă, 29 februarie, în apropierea satului Floreni, raionul Anenii Noi, s-a produs un accident cu implicarea unei locomotive de manevră şi a unui automobil marca Mercedes-Vito, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, transmite CURENTUL.

În automobil se mai aflau doi copii şi mama acestora. Conducătorul automobilului nu a respectat semnalele trecerii la nivel existente. Maşiniştii locomotivei au întreprins toate masurile posibile, făcând uz de mijloacele de care dispun, însă impactul nu a putut fi evitat. În consecinţă conducătorul auto s-a stins pe loc, iar mama copiilor – în drum spre spital. Starea copiilor este satisfăcătoare.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie în vederea investigării circumstanţelor producerii accidentului şi verificării echipamentului. Potrivit procesului-verbal întocmit, punctul de trecere la nivel dispune de toate mijloacele de semnalizare cerute de Regulamentul în vigoare. Concluziile grupului de lucru au fost transmise organelor de anchetă.

Potrivit statisticilor, pe parcursul anului 2019 s-au produs opt accidente ca urmare a nerespectării regulilor de traversare a trecerilor la nivel, în urma cărora două persoane şi-au pierdut viaţa.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților