[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un angajat ANSA – depistat cu COVID-19
30 Martie

Din momentul depistării primelor cazuri de infecție în Moldova, administrația Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a dispus verificarea zilnică a febrei angajaților la intrarea în sediul instituției. Astfel a fost posibil de depistat primul caz de infectare, transmite CURENTUL.

Persoana suspectă a solicitat efectuarea testului de laborator, care s-a confirmat pozitiv la Covid-19 și actualmente urmează tratamentul în cadrul unui spital din capitală. Toate persoanele cu care acesta a interacționat în ultima perioadă au fost autoizolate la domiciliu și sunt monitorizate de către medicii de familie.

„Menționăm că și Direcțiile Teritoriale ANSA sunt echipate cu termometre și dezinfectanți necesari pentru prevenirea răspândirii epidemiei de Coronavirus. Administrația ANSA roagă toate persoanele să respecte măsurilor de distanțare socială prin care putem opri evoluția epidemiei. Pentru prevenirea și răspândirea pandemiei de coronavirus în Moldova, perioada 30 martie-3 aprilie sunt considerate zilele libere pentru bugetari”, se arată într-un comunicat al Agenției.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților