[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un an de pandemie// Deputatul PPDA, Dinu Plîngău: „Cred că acum apreciem mai mult lucrurile minore care ne lipsesc”
6 Martie

Din cauza situației pandemice, deputatul Plaformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, a fost nevoit să renunțe la socializarea pe viu, dar și să reducă la minim vizitele acasă. Despre aceasta deputatul a vorbit în cadrul proiectului CURENTUL „Un an de pandemie”.

„Toată lumea a simțit consecințele pandemiei. Cred că acum apreciem mai mult lucrurile minore care ne lipsesc. Evident, partea tristă a situației sau a tragediilor prin care au trecut mulți oameni va rămâne ca o amprentă pentru totdeauna”, a declarat politicianul.

În urma instituirii stării de urgență, în viața deputatului au intervenit mai multe schimbări.

„Masca a devenit un accesoriu fără de care nu putem ieși din casă. La fel cum până la pandemie era greu să ne obișnuim cu ea, la fel și după va fi greu unora să uite de aceasta”, a precizat Dinu Plîngău.

Cel mai mult, politicianul a fost afectat de lipsa comunicării reale, dar și de faptul că nu poate pleca în localitatea de baștină.

„Eu sunt genul de om căruia îi place socializarea pe viu, dar cu această pandemie ne-am mutat toți în mediul online, care din păcate este mult mai fals. Din cauza pandemiei, a trebuit să reduc la minim vizitele acasă, la Edineț”, a punctat acesta.

Totuși, situația pandemică i-a oferit politicianului posibilitatea să citească mai mult. La fel, a învățat să aprecieze lucrurile mărunte, care îl fac cu adevărat fericit.

„Cred că va fi bine. Să fim mai toleranți, mai încrezători și că fiecare dată după o furtună, va răsări soarele ” – este mesajul lui Dinu Plîngău pentru toți cetățenii.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților