[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un an de pandemie// Deputatul PAS, Vladimir Bolea despre ce nou a obținut pe timp de Covid-19: „Aceste lucruri îmi economisesc mult timp și bani”
4 Martie

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea, la un an de instituirea stării de urgență în R. Moldova în legătură cu pandemia Covid-19, spune că și-a dezvoltat abilitățile în IT și a învățat să comunice mai eficient în mediul on-line. Despre aceasta politicianul a vorbit în cadrul proiectului „Un an de pandemie” lansat de CURENTUL.

„Odată cu instituirea stării de urgență, mi-am format câteva automatisme noi, precum purtatul măștilor și căutarea dezinfectantului imediat ce intru într-o încăpere. Am renunțat la frecventarea cafenelelor, chiar dacă nici până la pandemie nu le vizitam foarte des”, a menționat deputatul.

În schimb, potrivit spuselor sale, pandemia l-a ajutat să-și dezvolte abilitățile în IT și totodată să comunice mai eficient în mediul on-line.

„Aceste lucruri îmi economisesc mult timp și bani”, a precizat politicianul.

Vladimir Bolea crede că în curând situația se va stabiliza.

„Sper că în urma vaccinării, vom reuși să stopăm pandemia și să revenim la viața normală, dar cu păstrarea deprinderilor extrem de prețioase, cum ar fi spălatul des pe mâini”, a punctat el.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților