[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un alt Ghișeu Unic a fost deschis în raionul Sîngerei
25 Aprilie

Încă 80 de mii de cetățeni vor beneficia de servicii publice calitative. Agenția Servicii Publice a deschis un Centru Multifuncțional care va presta servicii după principiul ghișeului unic în raionul Sîngerei, transmite CURENTUL.

Oficiul este situat în centrul orașului, pe strada Independenței 95/3. În Centru sunt 18 ghișee care prestează peste 1 000 de servicii publice din domeniile de competență ale ASP. Cetățenii pot solicita comod și rapid servicii ce țin de înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înmatricularea mijloacelor de transport, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora. Utilizarea sistemului automatizat „Rândul electronic” reduce timpul de așteptare, iar opțiunea „tichetul virtual” oferă solicitantului posibilitatea de a-și gestiona timpul eficient.

Reamintim că primul Centru Multifuncțional a fost deschis în decembrie 2017, în Municipiul Strășeni. Un sondaj realizat timp de trei luni în cadrul oficiului arată că circa 90 la sută din solicitanți au apreciat pozitiv activitatea Centrului și atitudinea personalului. Agenția Servicii Publice planifică să deschidă în total 39 de centre multifuncționale.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților