[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un actor modovean se va filma într-un serial NETFLIX
21 Iunie

Fotografa Marianna Petrenko și soțul său, actorul Sebastian Zavadski, împreună cu cei patru copii s-au mutat în Atlanta, Statele Unite. Mai mult, recent, a anunțat că Sebastin a primit un rol la campania Netflix, astfel se filmează în serialul – Stranger Things, informează CURENTUL.

„Ceea ce vouă nu v-am spus este că tatăl nostru se filmează în filme hollywoodiene, în rol secundar clar lucru, dar este un succes. Sebastian Zavadski a devenit actor în compania NETFLIX. Se filmează în sezonul 4, Stranger Things (Lucruri ciudate). Sunt foarte fericită. Pentru asta și am ajuns în America ?? – Țara visurilor împlinite”, a comunicat Marianna, pe social media.

Actorul Sebastian Zavadski se filmează alături de Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, și alții.

Precizăm că, Stranger Things, potrivit Wikipedia este un serial TV american științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment pentru platforma de streaming Netflix. Situat în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana, acesta se concentrează asupra evenimentelor legate de dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret. Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019. Serialul a fost întâmpinat în mod pozitiv de critici, care au lăudat caracterizarea personajelor, a distribuției și a atmosferei care aduce omagiu filmelor științifico-fantastice din anii 1980.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților