[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros! „În urma discuției de astăzi…”
10 Noiembrie

Maestrul Nicolae Botgros, la 27 octombrie curent, a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicaţiilor a ajuns la spital în stare gravă. Astfel, recent, interpretul de muzică populară Ion Paladi a dezvăluit că maestrul s-a recuperat şi în curând va reveni acasă, transmite CURENTUL.

„În urma discuției de astăzi cu maestrul Nicolae Botgros, mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-i plină de speranță că Maestrul Botgros va fi în curând acasă, lîngă familia sa frumoasă şi liângă publicul iubit în scenă” – spune Ion Paladi, pe reţele de socializare.

La fel, artistul a precizat: „Mai are un pic până la recuperare deplină, până atunci, suntem cu gândul şi sufletul la Maestru, dorindu-i sănătate multă şi însănătoşire grabnică”.

„Mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care și-au adus aportul la însănătoșirea Maestrului Nicolae Botgros și Bunului Dumnezeu pentru că ne-a auzit rugăciunile noastre”, a conchis el.

Amintim că, despre faptul că maestrul s-a infectat cu COVID-19 a comunicat fiul dirijorului – Corneliu Botgros, pentru Publika. Tot atunci, Corneliu Botgros a mai menţionat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților