Nunţile moderne în Moldova nu mai seamănă de mult timp cu nunţile modeste de acum câteva decenii. Nunta este văzută de miri drept o şansă unică de a-şi scrie începutul propriei poveşti și pentru a-și uimi invitații cu ceva nou.
Alegerea meniului și a băuturilor de nuntă este una dintre cele mai dificile sarcini cu care se confruntă mirii. Nunțile cu băuturi simple și vinuri de casă au dispărut demult, iar acum prestatorii de servicii pun la dispoziția mirilor liste fabuloase ce conțin cocktail-uri de nuntă și o serie întreagă de băuturi delicioase.
Contactat de reporterul nostru, fondatorul și coordonatorul echipei „Wedding – Bar”, Alex Lucinschi a spus că prin intermediul serviciului Cocktail Bar mobil oferă o gamă diversificată de băuturi, de la cele mai sofisticate cocktail-uri până la cele mai rafinate sortimente de băuturi și oferte cu meniuri personalizate.
„Cocktail barul mobil la nuntă este un nou trend pe piața evenimentelor din Republica Moldova. Cocktailurile multicolore și aromate, ornamentate cu fructe exotice și preparate artistic de către barmanii noștri iscusiți înlocuiesc încet, încet băuturile clasice amenajate la masa de fourchette”, a spus Alex Lucinschi.
Potrivit fondatorului Wedding-Bar, acum șase ani când a început activitatea de bar catering, potențialul Cocktail Barului la nuntă era privit sceptic de către miri, dar acum acest serviciu este solicitat tot mai des la nunți și diverse evenimente.
„Un procent foarte mare din persoanele ale căror evenimente au fost deservite de echipa noastră sunt plecați peste hotare, revenind acasă pentru a petrece evenimentele importante din viața lor: nunți, cumetrii, alte evenimente festive solicită serviciile echipei noastre. Împreună cu ei a venit și cultura consumului de cocktailuri și evident solicitarea acestui serviciu aici acasă. În țările europene serviciul de cocktail bar catering este foarte răspândit fiindcă combină în sine un program artistic și băuturi gustoase de tărie medie sau fără alcool care degajă atmosfera evenimentului și predispune invitații la comunicare și bună dispoziție”, afirmă Lucinschi.
Alex Lucinschi a spus că ideea de a crea și oferi un astfel de serviciu împreună cu echipa are la bază o experiență de ani buni în domeniul HoReCa a venit din mai multe solicitări și experiența acumulată din activitatea de peste hotare .
Până a crea serviciul Cocktail Bar mobil echipa Wedding Bar deservea clienții la evenimente cu serviciul de Beer catering , coffe breakuri și fruits carving (sculptarea decorativă în fructe și amenajarea lor la masa de fourchette ). Cocktail Barul mobil de la echipa Wedding Bar oferă clienților săi un complex larg de servicii catering pentru orice gust şi buget.
Serviciile echipei cuprind: cocktailuri şi lemonade, bar cu sucuri fresh proaspăt stoarse chiar în faţa invitaţilor, catering de cafea şi ceai de cea mai înaltă calitate, non – alcoolic bar pentru petreceri de copii, fruit salad bar (salate din fructe preparate în faţa oaspeţilor), photo report pentru fiecare eveniment în parte, băuturi de calitate cu certificate de calitate şi timbru de acciz, meniuri individuale şi personalizate de cocktailuri , prețuri accesibile cât şi un şir de promoţii şi reduceri pentru toți oaspeţii Wedding Bar.
„Durata prezenței echipei noastre la evenimente variază în dependență de preferințele clientului. Sunt evenimente la care avem programat doar serviciul welcome drink (cocktail bar la întâmpinarea oaspeților), la alte evenimente barmanii noștri deservesc până la finalul evenimentului. Preferințele mirilor sunt prioritare pentru noi, în primul rând ținem cont de ele, abia apoi venim cu sfaturi și sugestii profesioniste. Împreună cu mirii stabilim scenariul de lucru al barmanilor , meniul de cocktailuri și încă un șir foarte lung de detalii până la cele mai mici amănunte. Evenimentele pe care le organizăm sunt foarte reușite și anii de experiență arată, că în ziua evenimentului totul trebuie să lucreze ca mecanismul celui mai scump ceas elvețian și buna dispoziție a mirilor și a oaspeților este cheia succesului pentru afacerea noastră”, a spus fondatorul Wedding Bar.
Fondatorul Wedding Bar, Alex Lucinschi afirmă că cultura consumului de cocktailuri se răspândește tot mai mult în rândul moldovenilor, fapt care îi bucură foarte mult pe prestatorii de asemenea servicii, serviciul Cocktail Bar mobil devenind din ce în ce mai apreciat și solicitat.
„Un barman bun e ca și un bucătar iscusit trebuie să combine ingredientele în așa mod ca clientul să rămână mega mulțumit de gustul savuros al cocktailului, pe lângă ingrediente adăugând artistism, pasiune și carismă”, a conchis Alex Lucinschi.
Mihaela Grosu