[ X ]
[ X ]
[ X ]
Turneul Național de Tenis „BIOTEHNOS TROPHY” a revenit cu o nouă ediție
10 Iulie

Zilele acestea Chișinăul găzduiește turneul național de tenis de categoria a II-a „Biotehnos Trophy”. Turneul, aflat la a doua ediție, se va desfășura în perioada 9-14 iulie pe terenurile de tenis pe terenurile clubului „Acvila”, informează CURENTUL.

La solicitarea reporterului nostru, serviciul de presă a Federației de Tenis din Moldova a comunicat că anul acesta competiția a adunat peste 100 de jucători de toate categoriile, de la U10 până la Seniori. Pentru câștigătorii la Seniori și Senioare sunt preconizate premii bănești, iar cei mai mici vor fi decernați cu diplome, medalii și cadouri. Încă în jur de o sută de copii cu vârsta până la zece ani se vor duela în categoria Red și Orange Court.

Cu excepția jocurilor de la Red și Orange Court, pe parcursul turneului vor avea loc 130 de meciuri. Partidele se desfășoară din oră în oră de la 8:00 până la 15:00.

„Biotehnos Trophy 2018” este organizat de Ceslav Ciuhrii, președintele FTM,și compania Biotehnos sub egida Federației de Tenis din Republica Moldova.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților