[ X ]
Tudor Ulianovschi despre finalul campaniei electorale: A fost o experiență unică, plină de provocări și momente neașteptate
18 Octombrie

Tudor  Ulianovschi, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie a scris pe canalul său de telegram ce emoții îl încearcă la final de campanie.

Am ajuns la finalul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale și vreau să împărtășesc un gând sincer despre echipa mea. Recunosc faptul că a fost o experiență unică, plină de provocări și momente neașteptate. Nimic din toate acestea însă nu ar fi fost posibil fără sprijinul unei echipe puternice, dedicate și neobosite, care lucrează zi de zi alături de mine pentru a construi o Moldovă normală. Fiecare dintre voi este un exemplu de devotament și speranță pentru viitorul țării noastre și pentru asta vă mulțumesc!  Sunt profund recunoscător pentru munca, sacrificiul și energia voastră și că ați crezut în mine și în acest proiect. Mă consider un om norocos să am alături oameni ca voi. Haideți să ducem această  misiune până la capăt! Moldova normală ești TU!, spune politicianul.

Inapoi la arhiva noutaților