[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tudor Deliu despre momentele negative ale acestei sesiuni parlamentare: „Acțiunile și inacțiunile acestei guvernări au făcut ca RM să cunoască cel mai mare regres”
6 August

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, a spus care au fost, după părerea sa, momentele negative ale sesiunii parlamentare care s-a încheiat, transmite CURENTUL.

Tudor Deliu a spus că RM devine un stat tot mai izolat de civilizație cu instaurarea unei dictaturi.

„Ce poate fi mai negativ pentru un stat dacă a pierdut încrederea și susținerea partenerilor de dezvoltare. Acțiunile și inacțiunile acestei guvernări au făcut ca Republica Moldova să cunoască cel mai mare regres de la independentă încoace. Uniunea Europeană a fost tratată cu desconsiderație și trufie nejustificată, fapt ce a dus la adoptarea de către Parlamentul European a rezoluției privind suspendarea asistenței macrofinanciare. Republica Moldova devine un stat tot mai izolat de civilizație și se vede o tendință clară de instaurare a unei dictaturi și de sugrumare crudă a ultimelor elemente democratice”, a spus Tudor Deliu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților