[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trei expoziții specializate dedicate sectorului alimentar vor avea loc la Moldexpo
15 Mai

În incinta Centrului Internațional „Moldexpo” din Chișinău va avea loc expozițiile specializate „Food & Drinks”, „Food Technology” și „Packaging Depot”, transmite CURENTUL.

Expozițiile se vor desfășura în perioada 16 -19 mai curent.

Evenimentul este dedicat sectorului alimentar și are drept scop de a dezvolta și îmbunătăți situația în domeniul industriei de prelucrare și procesare a produselor alimentare din Republica Moldova, prin prezentarea informațiilor privind produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, noi echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare, precum și noi tehnologii de ambalaje.

La expoziție participă cei mai mari reprezentanți ai piețelor de produse alimentare, furnizori de echipamente, facilitatori de promovare și plasare pe piaţa internă de noi produse și mărci, produse alimentare și băuturile organice de înaltă calitate, astfel contribuind la îmbunătățirea calității vieții și sănătății populaţiei.

Totodată, în cadrul acestor expoziţii vor fi organizate mai multe evenimente: seminare, conferinţe, mese rotunde etc., cu tematici aferente genericului.

Potrivit organizatorilor, evenimentul constituie un indicator al progresului realizat în industria alimentară, precum și reflectă punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a economiei ţării şi prezintă nivelul de dezvoltare al complexului agroindustrial al Republicii Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților