[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trei deputați democrați au înregistrat o inițiativă legislativă privind atragerea investițiilor și stimularea agenților economici care contribuie la dezvoltarea sportului
6 Noiembrie

Deputații Fracțiunii PDM, Radu Rebeja, Monica Babuc și Igor Vremea au înregistrat în Parlament o inițiativă legislativă privind atragerea investițiilor și stimularea agenților economici care contribuie la dezvoltarea sportului, transmite CURENTUL.

În acest scop, se propune efectuarea unor modificări în legislația fiscală, care să permită deducerea în scopuri fiscale a donațiilor sub formă de mijloace bănești oferite de agenții economici pentru cluburi sportive, școli sportive și federațiile sportive naționale, în mărime de până la 20% din venitul impozabil.

Prin aprobarea acestor modificări, se urmărește crearea unui cadru fiscal favorabil pentru a susține agenții economici care contribuie la dezvoltarea sportului. Investițiile mediului privat în crearea infrastructurii necesare dezvoltării sportului vor asigura, totodată, creșterea bunăstării populației prin prisma sănătății, vieții sociale, dar și a celei economice.

124046132_5423702110988629_8523631537127506435_o

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților