[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trei candidați pentru funcții de director general adjuncți ai două Agenții au fost admiși la proba interviu
27 Decembrie

La data de 26 decembrie 2019 a avut loc proba scrisă pentru ocuparea funcției publice vacante de director general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (domeniul siguranței alimentare și protecția consumatorului) și (domeniul sanitar-veterinar) și pentru funcția de director general adjunct al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (responsabil de dreptul de autor și drepturi conexe) și (responsabil de proprietatea industrială), transmite CURENTUL.

În urma evaluării probelor scrise, Comisia permanentă pentru organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a admis la interviu următorii candidați:

Pentru funcția de director general adjunct al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (responsabil de proprietatea industrială) a fost admisă doamna MOGOL Natalia.

Pentru funcția de director general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (responsabil de domeniul siguranței alimentare și protecția consumatorului) a fost admis domnul MUSTEAȚĂ Radu.

Pentru funcția de director general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (responsabil de domeniul sanitar-veterinar) a fost admis domnul SIRBU Maxim.

Pentru funcția de director general adjunct al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (responsabil de dreptul de autor și drepturile conexe) nici o persoană nu a acumulat punctajul necesar pentru a trece la următoarea etapă a concursului. Astfel, concursul pentru această funcție se declară închis.

Interviul va avea loc pe 9 ianuarie 2020, începând cu ora 11.00 în incinta Casei Guvernului.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților