[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Trei autocamioane implicate în accident la Soroca. Două au luat foc, al treilea a fost proiectat înafara carosabilului
12 August

Aseară, în jurul orei 22.40, poliția din Soroca a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț, raionul Soroca, transmite CURENTUL.

La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate trei autocamioane.

Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender.

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.

În urma ciocnirii ambele camioane au luat foc, iar al treilea camion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul camionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților