[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trei angajați ai Curții de Conturi au primit înalte distincții de stat
13 Iulie

Cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua funcționarului public”, trei angajați ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) s-au învrednicit cu înalte distincții de stat, transmite CURENTUL.

Astfel, în semn de apreciere pentru munca îndelungată și prodigioasă în organele administrației publice, pentru contribuție la sporirea eficienței activității acestora, merite în promovarea transformărilor social-economice și înalt profesionalism, Maiei Savva, auditor public principal în cadrul CCRM i s-a conferit Diplomă de Onoare din partea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

De asemenea, Diplome de Onoare, din partea Guvernului Republicii Moldova, pentru activitate prodigioasă, ireproșabilă și îndelungată în cadrul autorităților administrației publice au fost conferite Tatianei Popa, auditor public principal și dnei Ana Scorpan, auditor intern în cadrul CCRM.

Menționăm că, Ziua funcționarului public este sărbătorită anual pe data de 23 iunie, începând din 2012. La nivel mondial, Ziua internațională a serviciului public a fost instituită de Organizația Națiunilor Unite în 2003.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților