[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trans-Oil susține decizia CSE cu privire la introducerea uleiului dezodorizat în lista produselor social importante
18 Mai

 

Grupul de companii Trans-Oil susține decizia Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) cu privire la introducerea uleiului de floarea-soarelui rafinat, dezodorizat, în lista produselor social importante, informează CURENTUL.

Trans-Oil, într-o declarație, menționează: „Considerăm că decizia aceasta, semnată de Președintele Comisiei, Prim-ministrul Natalia Gavrilița, contribuie la stabilirea prețurilor finale pentru uleiul de floarea-soarelui și-l va face mai accesibil locuitorilor țării.

Noi, la rândul nostru, vom purta negocieri suplimentare cu distribuitorii și reprezentanții rețelelor în ceea ce privește construirea ulterioară a relațiilor bilaterale, ținând cont de noile prevederi legislative.”

Prin această declarație, Trans-Oil a spus, în adresa conducerii țării, cât și întregii societăți, că este un grup de companii cu orientare socială.

„Misiunea noastră nu este doar realizarea ideilor de afaceri, ci și creșterea și dezvoltarea durabilă a economiei Republicii Moldova”, a subliniat holdingul

Inapoi la arhiva noutaților