[ X ]
[ X ]
[ X ]
TRANS OIL: „Din 13 august, elevatoarele grupului nu mai percep taxă pentru primirea cerealelor și semințelor oleaginoase”
21 August

Grupul de companii TRANS OIL anunță un nou program de susținere a producătorilor de cereale și semințe oleaginoase, transmite CURENTUL.

Din 13 august 2018, toate elevatoarele grupului nu mai percep o taxă pentru primirea cerealelor și semințelor oleaginoase.

Toate elevatoarele au anunțat, de asemenea, o vacanță pentru proprietarii de cereale și uleiuri, în ceea ce privește plata pentru serviciile de depozitare, pentru o perioadă de 30 de zile. În această perioadă, culturile de cereale și ulei vor fi depozitate gratuit. Plata pentru depozitare va fi taxată începând cu a 31-a zi de depozitare la un preț de 20 de lei pe tonă.

Directorul general al companiei „AGROFLORIS”, Iurie Nicolaevici Rija, compania fiind membră al grupului TRANS OIL a menționat că „scopul nostru principal, în ceea ce privește pașii noștri efectuați, este de a da posibilitate agricultorilor să păstreze culturile lor fără pierderi, și pe viitor să obțină prețul cel mai favorabil. Prin atragerea furnizorilor să lucreze cu elevatoarele noastre, garantăm nu numai întreținerea și siguranța bunurilor de înaltă calitate, ci și să oferim agricultorilor posibilitatea de a continua realizarea culturilor lor. Furnizorul poate să-și vândă culturile prin propriile canale logistice sau să le vândă companiilor din grupul TRANS OIL la un preț de piață”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților