[ X ]
[ X ]
[ X ]
Trans-Oil a ajutat producătorii agricoli ucraineni să vândă și să exporte producție în valoare de 20 mil. de dolari
11 Aprilie
De la începutul războiului în Ucraina, Holdingul Trans-Oil a ajutat producătorii ucraineni să vândă și să exporte producție de aproximativ 20 milioane de dolari, informează CURENTUL. 
„Odată cu începerea războiului, producătorii și exportatorii ucraineni au nimerit într-o situație dificilă. De fapt, ei au fost lipsiți de posibilitatea de a vinde sau exporta produsele lor. Conștientizând postura în care se aflau, noi le-am pus la dispoziție toate posibilitățile noastre, inclusiv posibilitățile fabricilor noastre de procesare și infrastructura noastră din Porturile Giurgiulești și Reni, pentru a putea exporta ulterior a producția lor”, a declarat conducătorul Trans-Oil, Vaja Jhashi.
El a amintit că, încă la începutul războiului, holdingul Trans-Oil a anunțat că va oferi suport producătorilor agricoli ucraineni și este gata să facă lucrul acesta în continuare.
„Noi înțelegem că ei au nevoie de ajutor, mai ales acum, când lucrările de primăvară în câmpuri sunt în toi. Iată de ce, planificăm să ajutăm și în următoarele luni cu vânzarea și exportul produselor în valoare de aproximativ 100 milioane dolari SUA”, a subliniat Vaja Jhashi.
Potrivit spuselor sale, Trans-Oil se află în contact permanent nu doar cu producătorii agricoli ucraineni, dar și cu autoritățile țării vecine, care exprimă recunoștință holdingului pentru ajutor în această perioadă complicată.
Amintim că, holdingul Trans-Oil anterior a ajutat și producătorii moldoveni, oferindu-le în avans sumele necesare pentru desfășurarea lucrărilor agricole.
Inapoi la arhiva noutaților