[ X ]
[ X ]
[ X ]
Traficul rutier pe str. 31 august 1989, între Bănulescu Bodoni și str. Pușkin va fi suspendat
7 Decembrie

Inspectoratul Național de Patrulare informează că începând cu data de 8 decembrie 2018 și până la 20 ianuarie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – Alexandru Pușkin, în scop de a permite amenajarea și desfășurarea ,,Târgului de Crăciun”, transmite CURENTUL.

În acest context, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, iar transportul rutier va fi redirecţionat pe străzile paralele, în special pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Totodată, menționăm că locuitorii și oaspeții capitalei care vor dori să viziteze ,,Târgul de Craciun” vor avea posibilitatea de a parca automobilele în PMAN de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și Alexandru Pușkin.

De asemenea, atenționăm că din cauza lucrărilor de reparare a drumurilor până la data de 23 decembrie curent, va fi sistată circulația pe strada 31 august 1989 și anume în perimetrul străzilor:

– Vlaicu Pîrcălab – Mihai Eminescu;

– Mihai Eminescu – Vasile Alecsandri;

– Vasile Alecsandri – Armenească;

– Maria Cebotari – G. Bănulescu-Bodoni.

În perioada menționată angajații Inspectoratului Național de Patrulare se vor implica în mod sporit la dirijarea traficului rutier și asigurarea ordinii publice. Astfel, INP solicită şoferilor să evite porţiunile de drum menţionate, să manifeste răbdare în trafic, să se conformeze indicațiilor agenților de patrulare pentru evitărea situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei rutieră.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților