[ X ]
Topul celor mai mari angajatori din industria de producere a cărnii şi mezelurilor
6 Octombrie

Tradiţional deja, atunci când apar datele anuale oficiale pe portalul www.data2b.md, redacţia noastră face un clasament al celor mai mari angajatori din industria de producere a cărnii şi mezelurilor.

Ca şi acum un an, pe prima poziţie în clasamentul nostru convenţional se situează ROGOB SRL. Chiar dacă anul a fost unul destul de dificil pentru economia naţională, ROGOB a reuşit să le păstreze locurile de muncă tuturor celor circa 800 de angajaţi ai săi. Anterior, administraţia companiei declara că investiţia în oameni este una dintre cele mai importante investiţii pe care le face, pentru că de profesionalismul lor depinde inclusiv calitatea produselor pe care le livrează consumatorilor.

Pe locul doi în clasament se situează SALAMER-COM SRL, care a raportat 650 de angajaţi. Din 2020 şi până în prezent, această companie şi-a crescut numărul angajaţilor cu aproape 200.

Pe locul trei se situează Carmez Processing SRL cu 558 de angajaţi. Comparativ cu anul 2020 şi această companie şi-a crescut numărul angajaţilor cu circa 200.

Urmează în clasamentul nostru convenţional Basarabia Nord SA cu 400 de angajaţi. Numărul angajaţilor acestei companii în ultimii ani a fost unul relativ constant.

Şi încheie top-5 Pegas SRL, cu un număr de angajaţi de 250. În ultimii ani, numărul angajaţilor acestei companii s-a situat în marja 200 – 250.

Celelalte companii din acest domeniu au mai puţin de 250 de angajaţi.

Inapoi la arhiva noutaților