[ X ]
[ X ]
[ X ]
TOP-3 locații din preajma Chișinăului, ideale pentru oficierea căsătoriei în aer liber
20 Septembrie

Nunțile în aer liber sunt cele mai deosebite! Cadrul natural, loc special amenajat pentru oficierea căsătoriei în aer liber, mirii frumoși și oaspeții emoționați, fac evenimentul unul cu adevărat de neuitat.  Sunt multe săli în nunți în R. Moldova, totuși puține din ele pot oferi decor superb în aer liber, săli de diferite mărimi, atmosferă de poveste și aer curat. Portalul www.oficial.md, a elaborat un top 3 al locațiilor din preajma capitalei, ideale pentru ca tinerii să spună DA!

  1. Complexul Ciocârlia

Situat la doar un kilometru de oraș, Complexul Ciocârlia este amplasat în  inima pădurii, într-un cadru natural deosebit. Pe teritoriul său se află mai multe săli pentru evenimente, ideale pentru 50-250 de persoane, dar și  un loc special amenajat, perfect  pentru oficierea căsătoriei în aer liber. Anume aici tinerii își vor spune DA în fața  oaspeților dragi, iar decorul spectaculos, natura vibrantă, locațiile ideale pentru fotografii și video, bucatele delicioase și experiența de peste 10 ani a echipei, sunt garanția unei adevărate povești! Fiecare eveniment organizat la Ciocârlia este  plin de emoții și trăiri intense, iar amintirile făcute  aici sunt de neuitat. Contacte: www.ciocarlia.md  , 078 378 378, Chișinău, șoseaua Balcani, 36.

  1. Lago Event Park

Situat pe malul lacului Dănceni, la 12 km de capitală,  Lago Event Park  este un complex în stil italian, care deține 3 săli: Sienna, Toscana și Portofino.   Mirii au posibilitatea de ași oficia căsătoria în aer liber,  cu priveliște la lac.  Capacitatea sălilor variază între 80 și 350 de persoane, astfel că,   orice tipă de nuntă este binevenit.  Contacte: www.lagoeventpark.md,  Lacul Dănceni, Republica Moldova, 60833833.

  1. International Park

Situat  în localitatea Pașcani, la 10 km de capitală, International Park este  o locație perfectă pentru organizarea evenimentelor ce vor rămâne mult timp în amintirea oaspeților.  Aici, într-un cadru natural, în inima pădurii tinerii își vor promite iubire veșnică, în fața oaspeților dragi. Sala cu interior rafinat şi laconic se potriveşte perfect pentru petreceri cu până la 300 persoane, iar în  zilele cu vreme senină  nunta va avea loc la terasă, pentru ca oaspeții să respire aer curat și să admire natura superbă! Contacte: www.internationalpark.md, Paşcani, M2 Chișinău-Orhei, 078100111.

Inapoi la arhiva noutaților