[ X ]
[ X ]
[ X ]
TOP-3 dezvoltatori imobiliari care au surprins plăcut cu proiectele finalizate în ultimele luni
30 Noiembrie

Chiar dacă ne confruntăm cu o perioadă destul de complicată din mai multe puncte de vedere, unii dezvoltatori imobiliari ne surprind plăcut cu proiectele lor. Redacţia noastră a realizat un clasament convenţional al proiectelor imobiliare finalizate în ultimele luni şi care s-au bucurat de atenţia sporită a publicului larg.

1.Complexul Toro Center al companiei „Lagmar-Impex”  

E amplasat în zona centrală a Chişinăului, pe str. Pantelimon Halippa nr. 6.  Complexul reprezintă primul ansamblu hibrid multifuncţional din Moldova ce include segmentele Rezidențial, Comercial, Office și care își poate adapta funcționalitățile în timp. Potrivit site-ului oficial al companiei, construcția complexului Toro Center reflectă arhitectura contemporană și integrează materiale de finisare de calitate superioară. „Designul interior modern atinge cele mai înalte standarde de confort și siguranță, iar exteriorul clădirii integrează primul concept multimedia din Moldova pentru o fațadă”, notează sursa.

Întreg complexul este divizat în două zone funcționale pentru a oferi și mai multă comoditate. Arhitectura clădirilor cuprinde o zonă destinată obiectivelor socio-culturale și comerciale, iar alta – blocurilor locative. Proiectul are drept scop integrarea celor două unități, cea aglomerată și cea locativă, asigurând locuitorilor un spațiu funcțional și liniștit, în egală măsură.

Complexul include şi un teren de joacă modern, dotat cu accesorii variate și inovative şi proiectat în acord cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. De asemenea, Toro Center dispune de restaurante, mall, SPA şi sală de fitness.

2.Ansamblul rezidenţial exclusivist de pe str. Universităţii al „Exfactor-grup”

Compania „Exfactor-grup” a finalizat unul dintre cele mai interesante proiecte imobiliare din Moldova. Ansamblul rezidenţial de pe str. Universității, 25 din Chişinău, cu siguranţă este unul exclusivist. „Reprezintă, fără îndoială, unul dintre cele mai dorite proiecte rezidentiale din Chişinău, este pregătit să ofere viitorilor proprietari luxul pe care aceştia îl merită”, notează site-ul oficial al companiei.

Creat într-un stil modern, ansamblul rezidenţial dispune de o arhitectură modernă, care coincide cu standardele internaționale de protecție împotriva cutremurelor și incendiilor, finisaje de calitate cu proprietăți de izolare fonică și termică.

„Geamurile din aluminiu, formate din 3 sticle dotate cu Low E si 4S, din tehnologii de ultimă generație care asigură cumpărătorului un trai fără frig, caniculă, praf, curenți de aer și umiditate. Spaţiul generos a apartamentelor vă poate asigura vouă şi familiei dumneavoastră confortul, liniştea şi răsfăţul căutat în centrul capitalei. Veţi regăsi toate facilităţile necesare pentru un trai de calitate – locuri de parcare subterane, spaţii verzi şi teren de joacă pentru cei mici”, mai notează sursa citată.

3.Complexul locativ de pe strada Dimo, 24 din Durleşti al „Boiar House”

Chiar dacă nu e amplasat în Chişinău, complexul este unul atractiv şi s-a bucurat de un real succes în rândurile celor ce caută apartamente.

Dezvoltatorul susţine că acest complex „este soluția perfectă pentru persoanele care își doresc o locație liniștită cu o infrastructură bine dezvoltată”. Pentru iubitorii de vederi panoramice complexul are prevăzute apartamente de tip penthouse. Printre avantaje dezvoltatorul evidenţiază faptul că faţada e executată din marmură flexibilă; material de calitate și protector la influenţele atmosferice; izolarea fonică a pereţilor cu material pe bază de bitum și rășină fenolică; încălzire individuală, calorifere, încălzire pardoseală coridor și bloc sanitar din contul companiei; geamuri de tip LOW-E (protecţie solară); ușă de metal la intrare;  balustrade din oțel inoxidant; parcare subterană etc.

Nu e de mirare că majoritatea apartamentelor au fost vândute până la darea în exploatare a complexului.

sursa: Oficial.md 

Inapoi la arhiva noutaților