[ X ]
[ X ]
[ X ]
TOP-10 proiecte imobiliare implementate de compania „Lagmar Impex”
21 Iunie

„Lagmar Impex”, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniile construcţii, imobiliare şi proiectare, a implementat până acum mai multe proiecte de succes, care nu doar că au fost un răspuns adecvat la necesităţile mereu crescânde ale persoanelor fizice şi juridice de asigurare cu spaţiu locativ şi comercial, dar au şi contribuit la schimbarea la faţă în bine a urbei. Curentul.md a realizat un clasament convenţional al celor mai importante proiecte imobiliare realizate de „Lagmar Impex”, pe care vi-l propunem în rândurile de mai jos.

1) Centrul comercial „Mircea cel Bătrân

Este situat în municipiul Chişinău, sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân. A fost dat în exploatare în anul 2012 şi are în total 3800 m2. Este unul dintre cele mai populare centre comerciale din capitală.

2) Complexul locativ „Circului

Este situat în municipiul Chişinău, sectorul Râșcani, pe strada Carierei. A fost dat în exploatare în anul 2019. Are în total 680 apartamente şi e unul dintre cele mai moderne şi vizibile complexe locative din oraş.

3) Complexul locativ „Florării

Este amplasat în mun. Chişinău, în sectorul Râșcani pe stradela Florării. A fost dat în exploatare în anul 2015 şi are un număr total de apartamente de 516. Iese în evidenţă nu doar prin amplasare, ci şi prin culorile sale vii.

4) Complexul locativ „Gh. Cașu

A fost ridicat în municipiul Chişinău, în sectorul Centru, pe strada cu acelaşi nume. Este în exploatare din anul 2017, având un număr total de apartamente de 440. Este unul dintre cele mai frumoase complexe locative nu doar din sector, ci din Chişinău, în general.

5) Complexul locativ „Bogdan Voievod

Este amplasat în municipiul Chişinău, în sectorul Râşcani, pe strada Bogdan Voievod. A fost dat în exploatare în 2016 şi are un număr total de apartamente de 253. E un edificiu care se deosebeşte prin originalitatea construcţiei şi prin cromatica la care a apelat compania.

6) Complexul locativ „Deleanu

A fost ridicat în municipiul Chişinău, sectorul Buiucani, pe strada Liviu Deleanu. Este în exploatare din 2020 şi are un număr total de apartamente de 247. Ca şi alte construcţii ale „Lagmar Impex”, iese în evidenţă prin originalitate, inovaţie, calitate şi cromatică.

 7) Blocul locativ „Macilor

Este amplasat în municipiul Chişinău, sectorul Râșcani, pe strada Macilor. A fost dat în exploatare în anul 2014 şi dispune de 114 apartamente. E unul dintre cele mai vizibile edificii din zona respectivă, care a adus un plus de imagine întregului cartier.

8) Blocul locativ „Doga”

E situat în municipiul Chişinău, sectorul Râșcani, pe strada Andrei Doga. A fost dat în exploatare în 2020 şi dispune de un număr total de apartamente de 108. Se încadrează perfect în peisajul general al zonei, dar, totodată, se impune prin stilul său modern.

9) Reconstrucţia căminelor nr. 10, 11, 12, 13, dar şi a blocului de studii nr. 2 ale USM

Amplasate în municipiul Chişinău, sectorul Centru, str. Gh. Cașu, căminele nr. 10, 11, 12, 13 sunt printre cele mai frumoase construcţii din zonă, iar blocul de studii nr. 2 al USM, pe de strada Kogălniceanu, din sectorul Centru, „fură” privirile trecătorilor prin stilul sobru şi elegant.

10) Complexul „Toro Center

Ridicat în una dintre cele mai frumoase zone ale capitalei (în sectorul Centru, pe strada Pantelimon Halippa), complexul „Toro Centru” se impune prin stilul său deosebit. Este unul din cele mai vizibile şi construite „cu gust” edificii din zona centrală a oraşului.

Notă: De asemenea, „Lagmar Impex” a implementat până acum astfel de proiecte imobiliare ca: blocul comercial „Bucureşti”, blocul administrativ „Lagmar”, blocul locativ „Florilor”, blocul locativ „Bariera Orhei”, blocul locativ „Arhanghel Mihail”, blocul locativ „Ceucari”, blocul locativ „Vasile Lupu”, blocul locativ „Burcel”. În derulare, compania are astfel de proiecte ca şi: complexul locativ „Cornești”, complexul locativ „Testemițanu”, Cartierul Cluj în Chișinău.

Un citat relevant:

„Trebuie să pornim de la premisa că tot ce fac companiile antrenate în construcţiile imobiliare reprezintă un beneficiu comun al întregii comunităţi. Or, noi nu doar contribuim la schimbarea la faţă a urbei şi asigurăm necesarul de locuinţe pentru cetăţeni, dar mai şi creăm locuri de muncă (ca oamenii să nu fie nevoiţi să plece peste hotare), achităm impozite (sporind capacitatea de intervenţie a statului în vederea soluţionării problemelor de ordin social-economic), contribuim la dezvoltarea comunităţii în cadrul căreia ne desfăşurăm activitatea etc.” – Viorel Godea, Director general al „Lagmar Impex”.

Inapoi la arhiva noutaților