[ X ]
[ X ]
[ X ]
Toate taberele de odihnă din țară vor fi supuse verificărilor în această săptămână
2 Iulie

În această săptămână, inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) împreună cu inspectorii Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) vor inspecta, conform Ordinului comun, toate taberele de odihnă din republică, în scop de investigare a respectării condițiilor de trai și alimentație a copiilor, transmite CURENTUL.

De asemenea, pe parcursul săptămânii ANSA va avea mai multe activități:

3 iulie

Direcția Control Semincer al Agenției va încheia inspectarea în câmp a sectoarelor de producere a semințelor de culturi cerealiere.

3-6 iulie

Este preconizată ridicarea restricțiilor de circulație și mișcare a animalelor în satul Beșghioz, raionul Ceadâr Lunga, unde anterior a fost înregistrat un focar de pestă porcină africană.

4 iulie

La Ștefan Vodă va avea loc seminarul zonal privind investigațiile fitosanitare. Participă inspectorii fitosanitari din 12 raioane din sudul republicii.

5-6 iulie

Directorul General ANSA și Șefa Direcției protecția și sănătatea plantelor participă la cea de a 7-a reuniune a Consiliului Coordonator pentru carantina plantelor al țărilor CSI, care va avea loc la Dușanbe.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților