[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Tirex Petrol” S.A. sărbătorește astăzi cea de-a 79-a aniversare. Mesajul lui Alec Ignat
23 Februarie
„Tirex Petrol” S.A. sărbătorește astăzi cea de-a 79-a aniversare. Cu această ocazie, directorul general al companiei, Alec Ignat a venit cu un mesaj

Marcăm astăzi împreună cea de-a 79-a aniversare de la fondarea companiei „Tirex Petrol”. Al patrulea an, am marea onoare să conduc compania cu cea mai bogată istorie dintre toate companiile ce operează pe piaţa Republicii Moldova. Iar în această perioadă pentru mine, ca şi pentru mulţi dintre dvs., „Tirex Petrol” a devenit o parte indispensabilă a sufletului, o activitate ce nu poate fi definită doar ca o simplă afacere. M-am ataşat sincer de compania noastră şi simt acelaşi ataşament şi din partea multora dintre dvs., stimaţi colegi, lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. Remarc cu o deosebită mândrie că, în ultimii ani, am devenit o familie mare şi unită, ghidată în activitatea zilnică de aceleaşi scopuri şi acest lucru mă bucură nespus.

Când am preluat conducerea „Tirex Petrol”, am declarat că o companie cu un trecut glorios trebuie să aibă un prezent şi un viitor nu mai puţin glorios. Iar pentru a asigura realizarea acestui obiectiv, am stabilit o strategie de dezvoltare axată strict pe priorităţi şi am mers pe implementarea ei pas cu pas. Da, suntem încă departe de a putea spune că obiectivele trasate au fost realizate în totalitate, dar, cu siguranţă putem afirma că mergem pe o cale corectă.

În ultimii ani, a trebuit să facem faţă unor provocări majore, pe care nu le puteam anticipa atunci când demaram strategia noastră de dezvoltare. Aici e vorba şi de pandemia de COVID-19, şi de criza economică provocată de aceasta, şi de războiul din Ucraina, care a afectat în modul cel mai serios logistica regională, şi de multe alte provocări. Evident, toate acestea s-au expus asupra planurilor noastre de dezvoltare, dar, totodată, nu pot să nu remarc că am reuşit să rezistăm, lucru extrem de important în noile realităţi ce s-au creat. Acum, depunem eforturi pentru a diminua consecinţele nefaste ale problemelor enunţate mai sus şi pentru a reveni pe un făgaş normal de dezvoltare. Şi sunt sigur că vom reuşi. Iar când spun acest lucru pornesc de la capacităţile extraordinare ale echipei pe care o avem, de la determinarea noastră de a munci în continuare pentru ca „Tirex Petrol” să-şi ocupe locul binemeritat pe piaţa produselor petroliere a Republicii Moldova.

Felicitări cu ocazia aniversării companiei „Tirex Petrol”. Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături şi vă dedicaţi în totalitate companiei noastre. Împreună vom reuşi!”.

Inapoi la arhiva noutaților