[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tirex Petrol a luat “Medalia de Aur” în concursul “Marca Comercială a anului 2021”!
28 Iunie

Tirex Petrol s-a învrednicit de „Medalia de aur” la nominalizarea „Marca locală” în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2021”

Tirex Petrol pentru al doilea an consecutiv a participat la Concursul „Marca Comercială a anului”, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Compania s-a înscris la categoria „Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor”, nominalizarea „Marca Locală”, și a fost premiată cu „Medalia de aur”.
„Pe parcursul anilor am depus maxim efort pentru a readuce compania printre liderii pieței produselor petroliere, iar aceste nominalizări confirmă angajamentul companiei de a oferi și în continuare cele mai bune soluții în domeniul produselor petroliere, o gamă largă de produse și servicii la cel mai bun raport preț-calitate.
Aducem sincere mulțumiri, și cu această ocazie, tuturor clienților și partenerilor pentru încredere, loialitate și suport continuu!” – a declarat Alex Ignat, Director General Tirex Petrol.
E de menționat că, în anul 2021, în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2020”, compania Tirex Petrol a obținut premiul cel mare „Mercuriul de Aur” la categoria „Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor”, nominalizarea „Rebranding”.
Compania Î.M. Tirex Petrol S.A. este succesorul de drept al primei companii petroliere din Republica Moldova și unul dintre liderii detașați ai pieței produselor petroliere cu peste 80 de stații PECO și 800 de angajați.

Inapoi la arhiva noutaților