[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tinerii și femeile care vor să se lanseze într-o activitate economică agricolă pot beneficia de instruiri. Detalii
22 Iulie

Federația Agricultorilor din Moldova oferă servicii de instruire pentru tineri și femei, care doresc să se lanseze într-o activitate economică sub orice formă de organizare juridică, în cadrul Programului de instruire în domeniul antreprenoriatului, transmite CURENTUL.

Cursul este destinat celor care vor să acceseze subvenții în avans pentru proiectele start-up din Fondul național de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural, doresc să-şi sporească abilitățile în domeniul antreprenorial şi să-şi asigure gestionarea eficientă a propriei afaceri.

Programul de instruire, asumat de specialiștii FARM, garantează o bază teoretică și practică, care să permită beneficiarilor să-și formeze și exerseze competențe necesare în inițierea, promovarea și dezvoltarea unei afaceri.

Planul de instruire este compus din module şi teme, organizarea seminarelor teoretice şi practice conform specializării regionale, vizite de studiu locale şi internaţionale, vizite la expoziţii tematice, evenimente de demonstrare a tehnologiilor inovative.

Modulele și temele de instruire vizează:

„Instruirea producătorilor agricoli pentru accesarea subvenţiilor în avans pentru proiectele start-up”,

“Obținerea competenţelor şi abilităţilor necesare în dezvoltarea unei activităţi economice eficiente de către antreptrenori pentru dezvoltarea proiectelor start-up”,

“Prezentarea prevederilor Regulamentului privind condițiile și procedura de acordare a subvențiilor în avans pentru proiectele start-up din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural”,

“Înregistrarea afacerii şi legislaţia în domeniu”,

“Managementul afacerii”,

“Planificarea afacerii”,

“Managementul financiar”,

“Evidenţa contabilă”,

“Marketing şi vînzări”,

“Managementul resurselor umane”.

Mai multe detalii vedeți aici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților