[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tinerii din PAS: „Ne este rușine pentru Igor Dodon!”
7 Noiembrie

Organizația de Tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), PAS Youth, a organizat un flashmob în fața Ambasadei Ucrainei, pentru a transmite un mesaj de prietenie, transmite CURENTUL.

Mai mulți tineri au venit în fața Ambasadei cu pancarte și cu un singur mesaj: „Ne este rușine pentru Dodon! Ne cerem scuze!”.

Conform tinerilor, scopul flashmob-ului a fost de a menține relațiile de prietenie cu Ucraina și de a condamna declarația făcută de Igor Dodon.

„Mesajul nostru este foarte clar – vrem și în continuare să menținem relațiile de prietenie cu Ucraina. Să demonstrăm că nu toți politicienii din această țară sunt ca Igor Dodon. Noi susținem Ucraina pentru că știm în ce situație se află”, a declarat unul dintre participanți.
„Am venit aici să spunem că ne este rușine față de declarația lui Dodon și nu vrem să distrugem relațiile cu Ucraina din cauza declarațiilor acestui politician. Am venit din propria inițiativă, pentru că nu suntem de acord cu declarațiile lui Dodon că Crimeea aparține rușilor”, a declarat un alt participant.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților