[ X ]
[ X ]
[ X ]
Timp de 5 ani, după ce s-a tratat de cancer, viața ei s-a schimbat radical! Fotografă: Am trecut peste nenumărate trădări și un divorț…
2 Martie

„În urmă cu 5 ani era 29 februarie și nu 1 martie. În urmă cu 5 ani, mă trezisem la 5 dimineața, nu intenționat… așa mă trezea pe mine atunci corpul” – spune fotografa Elena Andronache. De altfel, ea îşi aminteşte de acea zile, fiind pe holul secţiei de hematologie, şi având planificate 2 puncţii – una lombară şi alta sterală. Fotografa a vorbit despre aceasta, dar și despre schimbările din aceşti ani, transmite CURENTUL.

“Pentru că eu eram sigură că sunt în remisiune și că totul va fi exact așa cum îmi doresc eu. Făcând abstracție de toată durerea și de tot stresul din acea zi, la finele ei am auzit mult așteptatele 2 cuvinte: EȘTI ÎN REMISIUNE cu 0% celule balstice. Dar asta era abia începutul, greul abia urma. Trebuia să mențin această remisiune timp de 5 ani pentru ca să mă consider în siguranță” a menţionat ea, pe social media.

La fel, a comunicat realizările în cei 5 ani: “Am finalizat cu bine tratamentul. M-am recuperat fizic și psihic după el. Am învățat să merg din nou, să țin lingura în mână fără să vărs toată mâncarea din ea.

Am învățat să îmi dau timp, să mă iubesc, să fiu indulgentă cu mine, să mă iert și să îmi fiu cea mai bună prietenă. Am făcut studii în Olanda. Am construit de la zero propria mea afacere. Mi-am cumpărat casa, mașina mi-am construit studioul de la zero cu forțele proprii. Mi-am făcut un nume ca fotograf pe piața mondială. M-am mutat la mare apoi am venit la ocean. Am trecut peste nenumărate trădări și un divorț. M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Mi-am crescut părul și am dat drumul la rădăcini. Am găsit curajul să povestesc despre ceea ce fac și să îmi construiesc propriul meu trib. Și am reușit toate acestea datorită credinței mele care spune că: – TU POȚI TOT! Atât timp cât crezi în tine”

Totodată, Elena a mai spus că 5 ani în urmă, pe 29 februarie a înțeles care este menirea sa. “Am înțeles atunci că eu pot, că tu poţi, că toţi pot și că vreau să spun asta tuturor, că vreau să ajut să motivez și să inspir pe cei care au nevoie de aceasta” – conchide Andronache.

Fotografa cu această ocazie a lansat podcastul – “TU POȚI” care este cald, autentic și inspirațional. “La exact 5 ani din ziua în care am aflat că sunt în remisiune, lansez acest podcast. Pentru că sunt sigură că am ce spune și pentru că tare îmi doresc să inspir la frumos prin experiența mea”

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților