[ X ]
[ X ]
[ X ]
Termoelectrica S.A. a desemnat câștigătorii campaniei „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara”, ediția 2017
4 Septembrie

Un șir de blocuri locative din capitală vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul de încălzire. Este vorba despre câștigătorii campaniei anuale „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara”, organizată de Termoelectrica S.A., transmite CURENTUL.

Astfel, specialiștii Termoelectrica S.A. vor efectua în următoarele zile lucrări gratuite de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire în următoarele blocuri locative:

–        CCL-61: str. Doina şi Ion Aldea Teodorovici 11/1;

–        CCL-54: str. Matei Basarab, 9/1;

–        CCL-92: str. Cuza Vodă, 16/1;

–        CCL-56: str. N. Dimo, 29/1;

–        ACC – 321: str. Academiei, 8/2

Totodată, administrația Termoelectrica S.A. va premia și alte 58 de blocuri locative din capitală, care nu au depus cereri de aplicare la concurs, însă sunt cu facturile achitate în proporție de 100%.

Condițiile de participare în cadrul campaniei „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” sunt simple. Gestionarii care s-au mobilizat împreună cu locatarii și au reușit să achite integral datoriile pentru  energia termică au fost îndemnați  să scrie o cerere către Termoelectrica S.A., în care să solicite înscrierea în campanie, până la 31 august 2017.

De regulă, serviciile de spălare hidropneumatică  și testare la presiune a sistemelor interne sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei  „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” au fost premiate 14 blocuri locative.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților