[ X ]
[ X ]
[ X ]
Termoelectrica prelungește campania „Încălzirea Centralizată Autonomă”
2 August

Termoelectrica SA a anunțat că va prelungi campania de informare „Încălzire Centralizată Autonomă” în contextul impactului pozitiv al activității și invitațiile mai multor consumatori pentru ca colaboratorii instituției să se deplaseze la mai multe adrese, transmite CURENTUL.

În timpul desfășurării campaniei, 31 mai – 23 iulie, au fost vizitate mii de familii și s-au încheiat zeci de parteneriate.

Astfel, specialiștii Termoelectrica S.A. vor continua să meargă în fiecare week-end în curțile blocurilor din mun. Chișinău, pentru a oferi consultanță locatarilor în privința modernizării sistemului centralizat de termoficare. La fel ca și până acum, oamenii vor fi anunțați despre vizita echipei Termoelectrica S.A. cu 2-3 zile înainte, prin pliante ce vor fi distribuite în cutiile poștale.

Campania de informare „Încălzirea Centralizată Autonomă” a fost lansată la 31 mai în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice aferente exterioare și instalarea Punctelor Termice Individuale pentru căldură și prepararea apei calde menajere în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău.

Pentru a primi consultanță din partea specialiștilor Termoelectrica SA, cu privire la pașii de modernizare a sistemului de termoficare, este necesar doar să programați o vizită a echipei, în curtea blocului în care locuiți, la nr-ul de telefon: 022- 436-513.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților