[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Termoelectrica” lansează campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”. Detalii
4 Iunie

Termoelectrica anunță demararea campaniei anuale „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, în cadrul căreia toate blocurile locative din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare din interiorul blocului, pentru sezonul rece, transmite CURENTUL.

Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ, prin depunerea unei cereri în formă liberă, la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii, din str. T. Vladimirescu, 6, sau în format electronic, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md.

Perioada de desfășurare a campaniei este 5 iunie – 31 august curent.

Serviciile de spălare hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și pot costa până la 4 000 lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei „Achiți iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate circa 20 de blocuri locative.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților