[ X ]
[ X ]
[ X ]
Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial modern de deservire și relații cu consumatorii
29 Ianuarie

Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii. Situat la parterul clădirii administrative din str. T. Vladimirescu, 6, Centrul Comercial dispune un Ghișeu unic, unde mai multe servicii vor putea fi prestate de către un singur operator, transmite CURENTUL.

Centrul v a presta servicii precum:

Înregistrarea cererilor de conectare/ deconectare;
Încheierea şi/sau modificarea contractelor de parteneriat privind conectarea la SACET;
Eliberarea/ coordonarea proiectelor şi a documentaţiei tehnice ș.a.

Totodată, la parter vor activa și alte cinci ghișee unde vor putea fi deserviți clienții conform sectorului din care fac parte, beneficiind de o gamă vastă de servicii legate de:

Consultații juridice;
Contractare;
Facturare etc.

La inaugurarea oficială a Centrului Comercial a participat administrația Termoelectrica, administratori de blocuri, parteneri ai companiei, dar și consumatori.

Potrivit directorului general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, Centrul Comercial răspunde la multiple necesități ale consumatorilor, oferindu-le un acces mai comod și rapid la întreaga gamă de servicii puse la dispoziție de Termoelectrica.

În total, în cadrul Centrului Comercial al Termoelectrica vor activa circa 50 de angajați.

Acesta va activa cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, cu pauză de masă între orele 12.00-13.00.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților