[ X ]
[ X ]
[ X ]
Termenul de înregistrare la Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT-2019” – extins
8 Octombrie

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță despre extinderea termenului de recepționare a cererilor de participare la Expoziția Internațională Specializată (EIS) „INFOINVENT”, până pe 20 octombrie 2019, transmite CURENTUL.

Evenimentul se va desfășura în perioada 20-23 noiembrie curent, în incinta Centrului Internațional de Expoziții (CIE) „MOLDEXPO”.

Expoziția „INFOINVENT” se află la cea de-a XVI-a ediție și este organizată de AGEPI în parteneriat cu CIE „MOLDEXPO” S.A. şi cu suportul Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale și al Oficiului European de Brevete.

EIS „INFOINVENT” este un for recunoscut de proprietate intelectuală (PI), care susține și promovează creativitatea, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale. Evenimentul oferă o platformă ideală pentru stimularea dialogului direct între inventatori, cercetători și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cadrul expoziției va avea loc ediţia a IV-a a Conferinței Inovaționale Internaționale, precum și alte seminare despre rolul inovațiilor și al proprietății intelectuale în dezvoltarea cu succes a afacerilor.

Astfel, experți și practicieni locali și internaționali, printre care reprezentanți ai OMPI, ai OEB, ai oficiilor naționale de proprietate intelectuală, vor veni cu recomandări privind gestionarea și valorificarea potenţialului proprietăţii intelectuale care să contribuie la creșterea competitivității economiei naţionale.

Lucrările prezentate la standurile EIS „INFOINVENT” pot fi expuse la 5 compartimente: invenții și soiuri de plante, design industrial, proiecte de cercetare și inovare; creația tinerilor; produse și servicii inovative; industrii creative.

Data limită de depunere a cererii de participare este 20 octombrie 2019.

Formularele de înregistrare, precum și alte informații utile le găsiți pe www.infoinvent.md.

Pentru orice întrebări privind organizarea și desfășurarea expoziției „INFOINVENT”, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 400-592 sau e-mail: infoinvent@agepi.gov.md.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților