[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tânăra din Rep. Moldova care a câștigat în România 600.000 de euro anul trecut. A dat lovitura cu plăcintele
15 Februarie

Are 33 de ani, este din Republica Moldova și conduce o afacere de succes în România. În urmă cu aproape cinci ani, Nicoleta Hriţcu a deschis la Iași prima cofetărie „Cuptorul Moldovencei”, iar în prezent are un laborator şi trei spaţii de vânzare. Pentru anul 2017, tânăra basarabeană țintește vânzări mai mari cu 30% faţă de cele din 2016, dar şi deschiderea unei noi cofetării şi a unui alt laborator.

Moldoveancă de la Soroca, de pe malul Nistrului, Natalia a absolvit două facultăţi – Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza” şi Facultatea de Teatru, la Universitatea de Arte „George Enescu”, ambele în Iaşi, scrie Business Magazin. După ce a trecut prin mai multe locuri de muncă, tânăra a decis să inițieze o mică afacere. „În 2012, când am început businessul, eram doar doi angajaţi: eu şi un patiser. În 2013, eram cinci, apoi a crescut echipa progresiv: în 2014 eram 9 persoane, în 2015, 15, în 2016 am depăşit numărul de 20 de angajaţi. În 2017 preconizez că vom avea 30-35 de angajaţi”, spune Natalia.

În 2016, „Cuptorul Moldovencei” a raportat o cifră de afaceri de aproape 6 sute de mii de euro, iar pentru 2017, Nicoleta Hriţcu şi-a stabilit ca obiectiv venituri de 8 sute de mii de euro.

„Aşa am început, aşa funcţionăm şi acum. Pe traseu, am văzut şi potenţialul pe care îl are piaţa – mai mare decât mă aşteptam eu. Aşa am crescut din 2013 şi până în prezent deopotrivă cifra de afaceri, numărul de angajaţi, profitul. Şi nu ne oprim aici”, conchide tânăra de la Soroca.

sursa: infoprut.ro

Inapoi la arhiva noutaților