[ X ]
[ X ]
[ X ]
Tânăr reținut de polițiști pentru circulația ilegală a drogurilor. Acesta anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare
5 Ianuarie

Angajații IP Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigații, au reținut un tânăr în vârstă de 25 ani, domiciliat în capitală, care se afla în căutare pentru circulaţia ilegală a drogurilor, transmite CURENTUL.

Ofițerii de investigații l-au încătușat pe str. Mihai Sadoveanu, fiind escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri, asupra sa au fost depistate 30 de pachețele de polietilenă, în care se afla substanță de culoare cafenie cu miros specific. Anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Pachetelele depistate asupra lui au fost sigilate și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În acest context bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chișinău și este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor. În dependență de rezultatele expertizei individul riscă de la 1 la 6 ani de închisoare.

foto-1

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților