[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sute de euro pentru un story și zeci de mii de euro lunar! Valeria Lungu: Am un SRL, achit taxe!
15 Februarie

Activitatea de bază a actriţei Valeria Lungu e creator de conţinut. Ba mai mult – are un SRL în România şi plăteşte taxe şi impozite la stat, informează CURENTUL.

„Da, am SRL, în România” – a spus Valeria.

Vloggeriţa pe reţele de socializare are contracte de colaborare, iar veniturile sale lunare pot fi ori chiar pot depăşi suma de 10 mii de euro.

„Eu mă ocup şi cu multe alte lucruri – am un site unde vând tot felul de preseturi şi cursuri de editare. Plus, mai sunt şi profesoară, la fel, la cursuri pentru editare, şi la fel o să fiu profesoară de Tik Tok. Adică, sunt mai multe părţi din care pot să-mi fac un venit. Mai am nişte colaborări cu anumite branduri pentru haine. Da, în principal sunt colaborările cu branduri mari, dar sunt şi cu mici. Dar, da, în unele luni bune depăşeşte această sumă. Dar, am avut luni când am făcut 700 de euro per lună. Ideea e că, dacă într-o lună e bine, poate într-o lună nu o să fie bine, şi atunci trebuie să tragi de plug” – dezvăluie Valeria, în interviul „Fără protocol” cu Dorin Galben.

Pe lângă aceasta, Valeria a mai comunicat că un stories pe pagina de Instagram ar costa până la sute de euro.

De menţionat că, Valeria Lungu e urmărită pe Instagram de 252 de mii de urmăritori, iar pe Tik Tok – de peste 990 de mii.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților