[ X ]
[ X ]
[ X ]
Surpriza FMF pentru 4 stadioane din Moldova. Pavel Cebanu: „Așa ceva nu a mai fost…”
7 Septembrie

Președintele Federației de Fotbal din Moldova (FMF), Pavel Cebanu, în cadrul unui interviu acordat pentru CURENTUL, a menționat că până la sfârșitul anului patru stadioane din Moldova vor avea iluminat artificial pentru meciurile din Divizia Națională.

Pavel Cebanu spune că proiectele sunt, practic, gata iar cu Primăriile acestor localități Federația are o conlucrare foarte bună.

„Suntem ferm convinși că stadioanele Hîncești, Orhei, Speia, Bălți vor avea numaidecât iluminat artificial, poate nu în toamnă, dar în acest an numaidecât. Aici e nevoie de muncă și bani. Așa ceva la noi demult nu s-a făcut încă de la Stadionul Republican. Noi lucrăm cu firmele. Deja aproape tot e făcut și nu văd nici o problemă, noi conlucrăm cu primarul din Hîncești foarte bine la acest capitol”, a spus Pavel Cebanu.

Totodată, președintele FMF a menționat că sunt careva nuanțe de rezolvat cu terenul din Speia.

„Cu terenul Speia cred că sunt careva nuanțe, nu se știe dacă clubul va juca pe acest teren, pentru că acum ei vor să treacă să joace în Ghidighici, unde înainte juca Rapid Ghidighici. Nu are sens să instalăm iluminare și să nu joace nimeni pe teren. O să ne gândim la acest aspect. Cu celelalte orașe avem conlucrare bună și cu primarii și nu se pune la îndoială că vom duce proiectul până la capăt”, a spus Pavel Cebanu.

Notă: Prima parte a interviului cu președintele FMF, Pavel Cebanu, va fi publicat pe parcursul zilei de mâine.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților