[ X ]
[ X ]
[ X ]
Super Liga. Etapa a 10-a în cifre
30 Octombrie

În 4 meciuri au fost marcate 12 goluri (gazdele – 3, oaspeţii – 9), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului în 40 meciuri s-au înscris 114 de goluri (gazdele – 61, oaspeţii – 53), în medie – 2,85 goluri pe meci.

Gazdele n-au câștigat nici un meci, oaspeții au câștigat 3, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului gazdele au câștigat 16 meciuri, oaspeții – 19, iar 5 meciuri s-au terminat nedecis.

Cele mai multe goluri într-un meci (6) au fost marcate în jocuri Sheriff – FC Florești (5-1) din etapa a 5-a și Dacia Buiucani – CSF Bălți (1-5) dine tapa a 8-a.

În această etapă a fost acordate 3 lovituri de la 11 metri. Andre Da Silva (CSF Bălți) a transformat 2 penalty-uri în meciul cu FC Florești, iar Henrique Luvannor a transformat un penalty în meciul cu Dacia Buiucani. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 13 de penalty-uri, dintre care 10 au fost transformate în gol.

Arbitrii au sancţionat jucătorii, antrenorii și staful tehnic cu 22 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 160 cartonașe galbene.

În această etapă nu au fost arătate cartonașe roșii. De la începutul camionatului au fost arătate 3 cartonașe roșii.

Radu Gînsari (Milsami), conduce în clasamentul golgheterilor, cu 7 goluri. Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Amine Talal (Sheriff) au înscris câte 6 goluri, Henrique Luvannor (Sheriff) – 5. Vladimir Ambros (Petrocub), Emmanuel Alaribe (Zimbru), Andre Da Silva și Serhii Molochko (ambii de la CSF Bălți) au marcat câte 4 goluri.

Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 1.756 de spectatori, în mediu câte 439 de oameni pe meci. De la începutul campionatului meciurile au fost urmărite din tribune de 36.422 de spectatori, în mediu câte 910 de oameni pe meci.

Inapoi la arhiva noutaților