[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Sunteți primul ministru care vine să ne aducă flori…”. Cum au fost surpinse angajatele dispeceratului 903 din Chișinău
8 Martie

Ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, a oferit flori angajatelor dispeceratului 903 din cadrul Substației Asistență Medicală Urgentă Centru, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, transmite CURENTUL.

„Intermedierea comunicării între pacient și echipele de urgență este o muncă foarte grea. Aceasta solicită efort, răbdare și energie. Regret enorm faptul că unii solicitanți ai serviciului de urgență sunt agresivi, vă bruschează și refuză să coopereze, fapt care pune în pericol buna desfășurare a misiunii de salvare. Eu va mulțumesc din suflet pentru sacrificiul Dumneavoastră, pentru că reușiți să depășiți situațiile de conflict și să coordonați eficient procesul de acordare a asistenței medicale de urgență. Să fiți sanatoase, fericite , iubite si apreciate”, a declarat Ruxanda Glavan.

Angajatele dispeceratului 903 din cadrul Substației Asistență Medicală Urgentă Centru au mulțumit ministrului Sănătății, Ruxanda Glavan, pentru flori.

„Sunteți primul ministru care vine să ne aducă flori și să ne spună la mulți ani. Vă mulțumim pentru acest gest frumos, pentru aceste flori minunate. Este o bucurie pentru noi să fim apreciate, asta ne încurajează. Lucrăm în stres, suntem umilite de pacienți sau rudele acestora. Plecăm, după 24 de ore de muncă, demoralizate ”, a menționat Maria Șamotailo, medicul coordonator din cadrul dispeceratului 903 al Substației Asistență Medicală Urgentă Centru.

3

2

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților